Waarom een inspirerend ademwerk bijscholing?

De adem is het eerste en het laatste wat we doen tijdens het leven. Ben jij coach, hypnotherapeut, yogadocent, lichaamswerker en wil je graag meer met de ademhaling gaan doen in je praktijkvoering, dan is dit een mooie bijscholing.  Omdat  je weet dat de ademhaling behoorlijk verstoord kan zijn geraakt door de ervaringen die we opdoen tijdens het leven. De blokkades die er kunnen ontstaan door traumatische ervaringen tijdens het leven, kunnen door een ademsessie worden geïnspireerd en getransformeerd. Wanneer je deze krachtige methode inzet kun je je klanten door de ademinspiratie helpen te transformeren wat er op een diep niveau vast zit.

We ademen in ons lichaam, dat zorgt dat de ademhaling kan komen en gaan.  Daarom wordt er tijdens deze bijscholing ook aandacht aan het lichaam besteed. De chakra’s, de banden van Reich, de anatomie van het ademsysteem, de anatomie van trauma’s in verbinding met spieren en spierspanning. Je leert hoe je met ademwerk je klant kunt inspireren in deze trance-reis, zodat er een ontspanning ontstaat die zo diepgaand is, dat er zomaar heel mooie inzichten en transformatie kan plaats vinden. In de bijscholing-opleiding inspirerend ademwerk leer je waarom het zo diepgaand werkt en hoe je het toe moet passen en wanneer beter van niet.

Integratie

Omdat het een methode is, die een totale integratie geeft van body, mind, soul en alles wat daar nog bij hoort, is het een integratieve bijscholing. Er is theorie, maar er wordt ook veel geoefend met elkaar, zodat je weet wat je moet doen, welke interventies je kan toepassen om je klant verder te helpen.

Dit is een bijscholing van 12 dagen, (4×3) waarna je deze methode veilig en volledig in je praktijk kan toepassen. Inspirerend ademwerk heeft mij zodanig geïnspireerd, dat ik vind dat dit voor je eigen proces een “must” is. Voor iedere coach en therapeut is het belangrijk dat ze ervaren wat deze ademwerk methode voor een mens en zijn systeem kan doen. Het is dan ook de bedoeling dat je voor jezelf eerst een weekend mee maakt, zodat je ervaart wat het is. Hiervoor staan de weekenden 3 en 4 oktober 2019 gepland en/of 24 en 25 januari 2020.

Start

De bijscholings-opleiding start op vrijdagmiddag 21 februari van 14 tot 21 uur, op zaterdag en zondag  van 10 tot 17 uur

  1. 21/22/23 februari: introductie, anatomie van ademhaling, waarom ademwerk, waarom deze manier werkt zoals hij werkt en oefenen op jezelf en op elkaar Eigen processen en chakra’s.
  2. 27/28/29 maart: adempatronen en hun oorsprong (Chakra’s en Reich, spieren en spiertonus) als gevolg daarvan drukpunten en affirmaties en oefenen op elkaar. Eigen processen en chakra’s.
  3. 17/18/19 april: verdieping van het ademwerk, intenties vinden, adempatronen, drukpunten, affirmaties, interventies, oefenen op elkaar,
  4. 15/16/17 mei: intenties, adempatronen, drukpunten, affirmaties, interventies, vragen, ademclinic, vragen zelfsessie en toetsing.

Investering

Deze opleiding is zowel theoretisch, praktisch, spiritueel en diepgaand. Je investeert in jezelf. Een introductie weekend is € 305 en de bijscholing is € 1550

Deze (bij)scholing was voor mijzelf een zeer helende, inspirerende en al omvattende reis, die veel verdieping heeft gegeven aan mijn leven en mijn yoga lerares zijn. Ik hoop dat ik jou ook mag inspireren op je reis.