Met een Inspirational Breathwork workshop, doe je een sessie, je kan kennis maken met ademwerk of het als onderhouds sessie doen. We zoeken in de groep naar een intentie, waar wil je voor ademen, d.m.v. lasercoaching, een kaart, of een visualisatie.

In een ademwerk weekend van zaterdag en zondag 20 en 21 juni in de Trance Art Academie, ga je meer de diepte in. Je doet 4 sessies en de 100 breath of joy. Er is een visualisatie of een systemische oefening of dyadic werk. Dit is het begin van de trance reizen die je kunt maken. De adem is genoeg, een grote healer maar vooral verbinder voor veel mensen. Het weekend vindt plaats in de Trance Art Academie, IJzerwerf 17 Den Haag.

Op het moment dat we niet lekker in ons vel zitten neigen we vaak controle uit te willen oefenen op praktisch vlak. Vaak willen we ons leven controleren, waardoor we onszelf zo vastzetten dat er geen ‘sprake meer is van een flow’, en dat is juist waar we naar toe willen! Emoties, zoals verdriet, angst of boosheid, worden als negatief ervaren en weggestopt.
Het gevolg is dat we ons lusteloos, gefrustreerd of depressief voelen. Tijdens een ademsessie kunnen we die emoties loslaten. Door deze beperkende emoties los te laten ontstaat ruimte om te relaxen, positieve energie te voelen en onze liefde naar onszelf en anderen te uiten. Ook ontstaat meer ruimte om weer meer te kunnen ademen. Hierdoor ontstaat een lopende cyclus van ontspanning en positiviteit.

Ademhalingssysteem

Tijdens deze training  wordt je begeleid in het proces om te leren hoe je de ademhaling volledig opent en jij gebruik kunt maken van jouw hele ademhalingssysteem.
Door middel van:

  • een specifiek ademhalingstechniek
  • acupressuur punten
  • affirmaties
  • oertonen
  • beweging

Transformatie

De hoge frequentie van energie die door de ademhaling vrijkomt, gaat naar de plaatsen in het lichaam en/of in het onderbewust zijn, waar de energie laag is. Er vindt een transformatie plaats van lage naar hoge energie. Als we onze gevoelens, denkpatronen en overtuigingen bewust worden, accepteren en los kunnen laten, is het mogelijk nog meer vanuit liefde, kracht, vreugde, gezondheid en evenwicht te leven.

Na een aantal begeleide sessies, kun je zelf sessies doen, waardoor jij zelf invloed hebt op hoe je je voelt.

Als je als therapeut, coach, yogaleraar een weekend hebt meegedaan, kun je starten met de opleiding tot ademcoach.

Doelgroep

Coaches
Therapeuten
Yogi
Mensen die veel met lichaamswerk te maken hebben.

Heb je interesse?

Voor de workshops kun je mij mailen via info@namaya.nl Investering is € 55.

Voor het ademwerk weekend meld je aan via de site van de Trance Art Academie. Investering weekend is € 305 inclusief lunch. Er is een mogelijkheid tot overnachten.