Nieuws september/oktober 19

Back to yoga basics!
Ook zo genoten van deze mooie zomer en blij dat de lessen weer begonnen zijn?

 

Naast de lessen geef ik ontspanningsmassages, die de meeste mensen heerlijk vinden om te krijgen. Waarom zou je nou een ontspanningsmassage laten doen? Klik hier voor meer info over Ontspanningsmassage . Ook ademwerk gaat dit najaar weer gewoon door.
Wil je een heerlijke ontspannende massage mail me gerust of een bevrijdende ademwerk sessie, ook daarvoor kun je een afspraak maken.

Agenda september en oktober:

– Op Woensdag 25 september is er weer een Yin Yoga met Klankschalen avond van 19 tot 21 uur in Zinaaz. Er zijn nog plekken vrij.
– Op Zaterdag 5 en zondag 6 oktober is er een ademwerk weekend in Trance Art gepland, er zijn nog plekken vrij. Dit weekend is een weekend waarin je in grote stappen snel thuis bent. Je kan het als een verdieping voor jezelf zien en het is ook een voorbereiding voor de mensen die de opleiding in 2020 willen gaan doen tot ademwerk coach. Zie meer info als je hier klikt 
– Er is een plekje vrijgekomen voor het yogaweekend van vrijdag 11 tot en met 13 oktober. Klik hier voor meer info of stuur me een mail.

 

Veranderingen omarmen.
Met het doen van yoga bewegingen of in de stille vorm van yin yoga, door de verdieping van de ademhaling, door meer aanwezig zijn en bewust zijn is het mogelijk om veranderingen te omarmen.
Het leven brengt ons veel ervaringen en inzichten, maar soms voelen we weerstand en is het moeilijker om toe te geven dat alles aan constante verandering onderhevig is. Soms gaat dat omarmen gemakkelijk en als een vanzelfsprekendheid.

Blijf dicht bij jezelf is mijn advies.
Neem iedere dag een moment van stil zijn en van daaruit kun je misschien weer voelen wat je kan steunen om dat wat zich aandient te omarmen. Mij helpt het om een Sankalpa een intentie voor de dag neer te zetten en hem mij te herinneren door de dag heen. “Vandaag voel en ervaar ik innerlijke rust”, Ik ben stil, ik ben natuurlijk, ik ben vol vertrouwen of iets heel anders. Adem het een paar x in en uit als je net wakker bent

Natuur en slapen!
Een moment per dag in de natuur, buiten, een tukje tussendoor, we hebben er vaak even behoefte aan, maar nemen er niet de tijd voor. Als je het in kan plannen geeft het je misschien weer heel veel productieve tijd terug. Probeer het eens uit zou ik zeggen en laat me weten of het werkt.